Levertijden, verzenden & afhalen

Levertijden

We doen ons uiterste best om je bestelling altijd zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Omdat we gedeeltelijk werken met handgemaakte producten (denk aan losse droogbloemen, DIY pakketjes, droogbloemen kransen, droogboeketten etc.) variëren de levertijden per product tussen de 1-2 werkdagen tot 4-6 werkdagen. Op de product pagina’s staat per product een goede indicatie van de levertijden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk per mail van op de hoogte.

Afhalen

Naast de verzending via PostNL is het mogelijk om voor de optie ‘afhalen’ te kiezen.

Hoe gaat afhalen in z’n werk en waar en wanneer kan ik het dan afhalen?
Nadat je een bestelling hebt geplaatst gaan wij voor je aan de slag. Op het moment dat de bestelling klaar is sturen wij een mailtje of nemen we telefonisch contact met je op. Samen kunnen we dan een afhaalmoment afstemmen. LET OP: afhalen kan uitsluitend in Leeuwarden op onderstaand adres. De levertijd is veelal hetzelfde als wanneer je voor verzending via PostNL kiest.

Afhaaladres:
Flower Famkes
Anne Wadmanwei 2E
8914 BD Leeuwarden

Verzendkosten

Bestellingen met een orderwaarde van € 75,- of meer profiteren van gratis verzendingen. Voor bestellingen met een orderwaarde beneden de € 75,- worden automatisch de vaste verzendkosten van € 6,95 berekend. Wanneer je kiest voor de optie ‘afhalen’ (zie alinea hierboven) worden er geen kosten in rekening gebracht.

Pakket volgen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een e-mail met een persoonlijke track & trace code om je pakketje te volgen.

Verzenden naar het buitenland

Op dit moment is het niet mogelijk om via onze webshop een bestelling te plaatsen met een afleveradres in het buitenland. Uiteraard kun je contact met ons opnemen om de specifieke mogelijkheden te bespreken. We vragen je in dat geval een mail te sturen naar info@flowerfamkes.nl.