Wie zijn de Flower Famkes?

Catrien
ideeën generator

Catrien is onze ideeën generator. Ze sneupt graag rond op Pinterest en heeft altijd ideeën paraat. Met haar enthousiasme en duidelijke instructies weet ze van iedere workshop een geslaagde avond te maken!

Wiebrig
Bloemenspecialist

Let’s meet Wieb! Wiebrig heeft ons aangestoken met haar liefde voor bloemen. Ze heeft van haar 15e tot haar 21e in een bloemenwinkel gewerkt en heeft veel kennis van bloemen.

Elske
Ontwerper

Elske is onze spring in het veld. Ze is het creatieve brein achter alle vormgeving, social media en de website. Het maken van een bloemenkrans of boeket? Ook daar draait ze haar hand niet voor om.

Hoe is Flower Famkes ontstaan?

Wat is jouw droom? Als je deze vraag een jaar geleden aan ons zou stellen, dan wisten we hier niet direct antwoord op te geven. Het idee ontstond spontaan op een zondagmiddag in het voorjaar van 2020, tijdens onze vaste prik: videobellen, om even gezellig bij te kletsen. Het leek ons leuk om een aantal kransen van droogbloemen te maken.

We verkochten vervolgens een aantal kransen in onze kenniskring. Voor Moederdag maakten we extra kransen en diezelfde week stroomden de  bestellingen binnen. Nu moesten we echt aan de bak. Catrien bedacht de naam ‘Flower Famkes’. Een naam die bij ons past als drie Friese famkes die van bloemen houden. Elske ging aan de slag met het ontwerpen van ons logo en kaartjes voor bij de bestellingen.

Vanaf juni 2020 zijn we gestart met het geven van workshops en hebben we al veel enthousiaste dames mogen ontvangen in ons bloemenatelier. Een eigen bedrijfje, waarin we elkaar versterken en mensen blij maken met (droog)bloemen en onze creativiteit. Wat is het leuk om dit samen op te kunnen pakken!

Inmiddels, ruim een jaar verder, presenteren we met trots onze webshop. We hebben het assortiment uitgebreid. Zo vind je er naast droogbloemen kransen nu ook de mooiste interieur accessoires, droogboeketten, sieraden en posters. Daarnaast kun je je aanmelden voor de workshops.

Veel shop plezier!

Liefs,
Flower Famkes